Åpningstider Oppdalsmuseet sommeren 2016:

19. juni – 21. august
Tirs., tors. og fre. kl. 11.00-15.00. Søndager kl. 11.00-16.00
Priser: Familiebillett (2 V + 3 B) kr. 160,-
Voksen kr. 60,-. Honnør/student kr. 50,-. Barn (6-16 år) kr. 30,-.
Årskort: Se mer info på www.oppdalsmuseet.no

Bli med på omvisning på Norges største gravfelt – Vangfeltet
18. juni, 25. juni, 2. juli, 16. juli og 14. august
Guide: Arkeolog Anne Lise Fløttum
Engelsk omvisning kl. 11.00.
Norsk omvisning kl. 14.00.

Bli med på omvisning i Raulåna, Oppdals herrestue
10. juli, 24. juli og 7. august
Guide: Historiker Kjell Haugland
Engelsk omvisning kl. 11.00. Norsk omvisning kl. 14.00
(For påmelding til de ulike oppsatte tidene, ta kontakt på tlf: 415 11 509)

Historisk matvandring
26. juni kl. 12.00-16.00
Vi fortsetter suksessen fra i fjor og inviterer til historisk matvandring på museet i forbindelse med matfestivalen «Matauk». I år får vi også besøk av foreningen for historisk matkunst «Steikari» der «vikingmat» blir tema.
Hva åt egentlilg fjellvikingen for tusen år siden? Kan man virkelig steke mat nedi bakken? Hvorfor var kirka så redd for hestekjøtt?
Få svar på disse og andre spørsmål om mat gjennom tidene på Oppdalsmuseet denne dagen. Det blir også demonstrasjon av utstyr, matlaging og selfølgelig byr vi på masse smaksprøver!

Bill. barn kr. 50,- Voksne kr. 100,-
Familie (2v+3b) kr. 200,-

Åpen dag
3. juli kl. 12.00-16.00
Velkommen til årets store dag, åpen dag! For 32. gang blir det stor aktivitet på museet for både store og små, kulturelle innslag og kaffesalg!

GRUPPETILBUD:
Vi skreddersyr en flott historisk opplevelse tilpasset din gruppe.