Tilbake

Onkel Pudder

Etter en lang alpin karriere på landslag og i World Cup startet Bjarne Strand Oppdals første skiutleie og skiskole i Hovden i 1975. Virksomheten ble etter noen år flyttet til Vangslia Skisenter hvor den drives i dag. Bjarne og Gerd Strand er fortsatt aktiv i driften sammen med sønnene Stein Kristian og Terje. I 2002 la Stein Kristian opp sin alpine karriere etter 7 år i Europa Cup og World Cup sirkuset. Erfaringer fra denne perioden er verdifulle for oss i Onkel Pudder. Terje kjørte aktivt alpint fram til 1992. Terje har siden blant annet jobbet som skiinstruktør på New Zealand og i USA og som trener på skigymnas.

Vinteren 2009 flyttet vi inn i nye og større lokaler like ved Solheisen i Vangslia. Servicebygget inneholder skiutleie, skishop, skiverksted og restaurant med alle rettigheter. Vi er stolte av å kunne tilby et rikholdig spekter av skirelaterte produkter i tillegg til avanserte maskiner for preparering av ski og snowboard. Vi håper at du som kunde hos Onkel Pudder blir inspirert til stadig å utvikle deg og dine ferdigheter på fjellet.

Onkel Pudder er et familieeid firma med lang erfaring og ekspertise innen ski og skiundervisning. I snart to generasjoner har vi hatt gleden av å være nær snø og mennesker og fortsatt ser vi det som vår viktigste oppgave å bidra til positive opplevelser i bakken.

Les mer her: www.onkelpudder.no