Nyheter og driftsmeldinger

OPPDAL EVERK SØKER LÆRLING

Er du komfortabel med å jobbe i høyden? Trives du med utearbeid i all slags vær, vinter og sommer? Oppdal Everk AS søker nå ny lærling i energimontørfaget med oppstart høsten 2018.

Vi søker en positiv lagspiller som bidrar til godt arbeidsmiljø. Du innehar førerkort i kl. B, behersker norsk skriftlig/muntlig godt og har fullført VG1 og VG2 elektrofag.

Søknad med CV og attester/vitnemål sendes innen 1.7.2018 til firmapost@oevnett.no.

Nærmere opplysninger om lærlingestillingen kan rettes til Leif Sletvold (480 16 980) eller Bjørn Størvold (480 16 973).

LINJEARBEID I ÅMOTSDALEN

Ombygging av høyspent linje til Åmotsdalen i upåklagelig vinterferievær! Utskifting av noen stolper og bytte til isolert tråd, noe som medfører økt forsyningssikkerhet for dette området.

BEREDSKAP I DRIVDALEN

Vi har fulgt flomsituasjonen i Drivdalen tett siden i går, og har gjort forberedelser i tilfelle feil på strømforsyningen. Aggregat har blitt testkjørt og står klar ved behov. Foreløpig er situasjonen under kontroll og behovet har heldigvis ikke meldt seg.
 
Aktuelle berørte kunder er kontaktet og forberedt på en eventuell situasjon med redusert forbruk med forsyning fra aggregat.

KRAFTIG VIND 15. OG 16.1.18

Det blåser kraftig i Oppdal og det er varslet fortsatt kraftig vind frem til i morgen utpå dagen. Ved observasjon av trær som har falt på linjer eller lignende, hold avstand og ta kontakt med vakta på 72421603. Det er livsfarlig å berøre gjenstander i kontakt med linjenettet. Ta også gjerne kontakt ved observasjon av blinking i lys. Dette kan være en indikasjon på en potensiell feil i området.

EKSTREMVÆRET CORA 7.1.18

Ekstremværet Cora ventes i morgentimene søndag 7.1.18. Det er varslet sterk vind sammen med nedbør, noe som kan medføre risiko for strømavbrudd i store deler av regionen. Ved observasjon av trær som har falt på linjer eller lignende, hold avstand og ta kontakt med vakta på 72421603. Det er livsfarlig å berøre gjenstander i kontakt med linjenettet.

Se også ekstremvarsel fra yr:
https://www.yr.no/spesialvarsel/ekstrem.html

STRØMBRUDD 26.12.17

Årsak til avbrudd i strømforsyning i områdene Kåsen-Drivdalen, Kåsen-Brennan og Industriområdet på andre juledag, ca. 12:00-12:25, var trolig en kombinasjon av snø og vind. Forsyning skal være gjenopprettet til alle berørte kunder nå. Ved øvrige feil ta kontakt med vakta på 72 42 16 03.

GOD JUL FRA OPPDAL EVERK

STRØMUTKOBLING I GRYTDALEN 6.12.17

På grunn av en ombygging av høyspentnettet ved Dånnålia vil det bli en strømutkobling i Grytdalen i morgen 6.12.17 kl. 12:00. Utkoblingen vil vare i ca. to timer.

STRØMAVRUDD I GJEVILVASSDALEN 30.11.2017

Avbrudd i strømforsyning til Gjevilvassdalen i dag fra 13:12 til 13:19 var av forbigående art. Forsyning er nå gjenopprettet til alle berørte kunder.

KRAFTIG VIND I TRØNDELAG

Yr melder om lokalt kraftige vindkast på 25-30 m/s fra sørøst utsatte steder fra onsdag ettermiddag til torsdag ettermiddag. Dersom dette slår til i Oppdal ber vi om at publikum er oppmerksom på trær som eventuelt har blåst over ende og blir liggende mot kraftlinjer. Ved observasjon av slike tilfeller ønsker vi at det tas kontakt med Oppdal Everks vakttelefon – 72 42 16 03.