Tilbake

Jubileumsshow – Oppdal Kulturhus 10 år

Terje Tysland kommer hjem for å feire kulturhusets bursdag, Hussto gjenoppstår og Magnhild Tågarda Utfærdstronge kommer fra Virvassdalen!

Dette er noe av det du kan oppleve når Oppdals brede kulturliv er med på feiringa av Oppdal kulturhus sitt 10 års jubileum i mars.

Jubileumsshowet vil gi et tilbakeblikk på noe av det som har vært fremført av lokale aktører i disse årene, og det har vært en utrolig stor pott å plukke fra!  Det blir litt mimring med noen av ildsjelene som arbeidet for å få et kulturhus, og Riksteatrets sjef – Tom Remlov – er også en av gjestene denne kvelden. Kulturelle inslag:  Terje Tysland, Hilde Halseth, Bård Stenkløv, Oppdal Musikkforening, Seniordanserne, elever ved kulturskolen, Ingrid og Einar Bjørgum-Lian, Tomas Breen, Andreas Bjørkås og Kristin Gravaune, Vebjørn Moen, Eldrid Gorset, Oline Rogstad og Gaute Øien, Hussto, Kor Allegro, Sarah Frelsøy, Oppdal Gospelkor, Nordowers med venner og husband bestående av:  Sverre Stenløkk, Gjert Kristian Øhrn, Gjermund Strand, Raymond Ness og Stephen Carlson.

Voksen 180  barn(under 12 år) 150

 

Kjøp billetter her